Diensten

Diensten van Decorette Vanneste

Wij staan altijd voor jou klaar voor het geven van interieuradvies tot het realiseren van jouw droom.

Dat is de service van Decorette Vanneste!

Daarbij hanteren wij een unieke combinatie van:

Persoonlijk interieuradvies

Kom je er niet uit qua kleur, stijl of sfeer?  Wil jij interieuradvies? Door een goeie communicatie en begeleiding zoeken wij naar een oplossing die volledig in harmonie is met uw interieur, uw gevoelens, uw wensen.  Breng gerust foto’s, het plan van jouw woning of een staal mee, om zo samen het beste bijpassende gordijn, kleur of behang te kiezen.

Opmeten

Gratis opmeetservice van Decorette Vanneste bij jou thuis om tot het beste eindresultaat te komen. Meten is weten, zeker bij opmeten. Door onze schat aan ervaring en deskundigheid weten wij alles nauwkeurig te noteren. Wij kunnen je voorzien van maatwerk en een goed advies. Het is ons doel om het jou makkelijk te maken.

Plaatsingsservice

Bij het monteren van raamdecoratie komt vaak meer kijken dan je denkt.  Onze eigen plaatsingsdienst bestaat uit een ervaren en professioneel team.  We komen bij jou thuis en dankzij onze jarenlange ervaring en het gespecialiseerde gereedschap garanderen we jou een uiterst nauwkeurige plaatsing.   

Behangservice

Behang is een geweldig product. Het geeft je de mogelijkheid om de stijl van jouw huis binnen no-time compleet te veranderen. Het geeft je huis uitstraling en sfeer. Het maakt van jouw saaie muur een prachtexemplaar en een echte eyecatcher.

Simpel en snel, althans als je twee rechterhanden hebt. Of heb je er simpelweg de tijd niet voor? Geen probleem.  Aan jou de keuze of je de werken zelf uitvoert of door ons laat uitvoeren. Onze vakkundige behanger komt met alle liefde deze klus klaren.

De behangservice van Decorette Vanneste is de perfecte oplossing voor comfort!

Schilderservice

Heb je een schilder nodig voor binnen- of buitenwerkzaamheden?  Wil je zelf aan de slag en weet je niet hoe, of twijfel je over kleurgebruik? Wij bieden je een ervaren schilder en werken met hoogwaardige en kwalitatieve producten met een jarenlange duurzaamheid.  In de winkel beschikken wij over verschillende kleurenwaaiers Trimetal, Sikkens, Flamant, Farrow en Ball, Boss, Ral …met grote A4 kleurstalen die je mee naar huis kunt nemen. Vervolgens mengen wij Trimetal muurverven of lakken in de door jou gewenste kleur. Onze mengmachine kan alle kleuren mengen!

Om tot het beste resultaat te komen is het van groot belang om eerst een goed advies te krijgen. Verder doet de vakschilder aan grondige voorbereiding om tot het mooiste resultaat te komen.

Je kunt de vakschilder onder meer inschakelen voor het schilderen van:

Alle werkzaamheden doen we in overleg met jou. Wij weten als geen ander het werk zo in te delen dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.
Verzeker jezelf van kwaliteit en duurzaamheid en kies voor een vakschilder.
Voor onze schilderservice kun je in onze winkel terecht.   

Maak direct online een afspraak of kom naar onze winkel voor meer informatie.   

Wij zorgen ervoor dat uw huis een echte “thuis” wordt, een thuis om dagelijks van te genieten.

Tot heel binnenkort.

OPENINGSUREN