Raamdecoratie

Veelzijdige gordijnen

Ieder huis is uniek en iedereen heeft specifieke woonwensen. Decorette Vanneste Gina  weet welk gordijntype het beste aansluit bij jouw woning. Je kunt kiezen uit vitrages, overgordijnen of inbetweens. In de winkel in Bellegem vertellen we je er graag meer over. Je bent van harte welkom voor een interieuradvies bij ons in de winkel, maar we kunnen ook bij je thuis langskomen om je te voorzien van interieurtips. Daarnaast komen we thuis voor je meten, zodat de gordijnen perfect op lengte zijn wanneer ze eenmaal hangen. Wel zo gemakkelijk!

Overgordijnen

Gordijnen maken je interieur helemaal af. Bij Decorette Vanneste Gina vind je daarom een ruim assortiment aan gordijnen. Vraag ook eens naar de mogelijkheden voor voeren of afwerking. Er is meer mogelijk dan je denkt! Onze overgordijnen worden op maat gemaakt en indien gewenst komen wij ze natuurlijk ook bij je ophangen!

Inbetweens

Wil je wel privacy, maar vind je overgordijnen te zwaar? Inbetweens zijn dan de oplossing! Kom eens naar de winkel om te kijken naar de vele soorten inbetweens in ons assortiment. Ze worden op maat gemaakt en wanneer je dat wilt kunnen we ze ook thuis komen monteren.

Vitrages

Wil je iets voor de ramen, maar wil je licht behouden en een luchtige uitstraling? Kies dan voor de vitrages van Decorette Vanneste Gina! Vitrages hebben het voordeel dat ze licht doorlaten, maar wel privacy bieden. Als je ook ‘s avonds privacy wilt, kun je ze combineren met overgordijnen of raamdecoratie.

Een plooi kan het aanzicht van jouw gordijn maken of breken. Daarom adviseren wij graag over ophangsystemen en plooitypen. We kijken naar het materiaal, dessin en transparantie. Kom langs in onze showroom!

Gordijnen geven sfeer, warmte en tegelijkertijd privacy.

OPENINGSUREN