Tapijten

Tapijten

Tapijten op maat gemaakt en ook vast tapijt.

Een vloerkleed geeft je prachtige harde vloer een softe touch. Onmisbaar voor het gevoel van luxe, of je nu een industrieel interieur hebt of voor een Scandinavisch interieur gaat.

Bovendien geef je met een tapijt op maat een duidelijke verdeling aan in je kamer en kun je een kleurstatement maken.

Een vloerkleed is natuurlijk een prachtige decoratie in je interieur. Bij een vloerkleed op maat ben je niet gebonden aan afmetingen. Hoe groter het kleed, hoe ruimtelijker de zithoek optisch lijkt.     

Een tapijt werkt positief op de akoestiek en warmtebeleving. Het is de ideale geluidsdemper waardoor je rust in huis creëert.

Kwaliteit

Door de combinatie met natuurlijke materialen past een wollen vloerkleed prachtig in een landelijk interieur. Zo creëer je een gezellige en huiselijk sfeer. Een vintage vloerkleed met vervaagde klassieke dessins of een sfeervol luxe vloerkleed in hedendaagse kleuren. Een laagpolig of juist hoogpolig vloerkleed.

Wij hebben een uitgebreide collectie met een veelzijdigheid aan kwaliteiten: van een comfortabel hoogpolig vloerkleed tot een stoer jute vloerkleed.

Verschillende materialen van sisal, wol, hennep, viscose, polypropyleen en polyester. Kies een kwaliteit, vorm en speel met de afmetingen, kleur en de verschillende soorten afwerking. Bepaalde kwaliteiten zijn in standaardmaten leverbaar.

Daarnaast beschikken wij in onze collectie over verschillende merken vast tapijt.

Vloerkleden zijn praktisch, mooi en een prachtige aanvulling op de rest van je inrichting.

Als je de juiste kiest natuurlijk.

OPENINGSUREN