Shutters

Shutters

Deze sfeervolle raamshutters zijn houten binnenluiken, waarvan u de lamellen kunt verstellen om lichtinval te reguleren.

De uitgebreide kleurkeuze en verschillende louverbreedtes 50 mm, 63 mm, 89 mm of 114 mm zorgen ervoor dat houten binnenluiken tegenwoordig in elk interieur passen.  In een strak aangeklede woning maken ze een chic statement, terwijl ze in een landelijk interieur het elegante cottage-gevoel versterken.  De duurzame afwerking zorgt daarnaast ook voor een sterk isolerend vermogen.  Zo houd jij je woning lekker warm in de winter, en blijft het koel in de zomer.

Basswood, lindehout een Amerikaans hardhout, dat licht en zeer stabiel is. Zodoende kunnen de shutters niet krom trekken.  Sanded shutters zijn gezandstraald zodat een authentieke, verweerde look ontstaat. Aqualux is gemaakt van geëxtrudeerde polystereen vermengd met houtpulp.  De lamellen zijn 100 % recycleerbaar en geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.  Paulownia is een houtsoort die door zijn licht gewicht uiterst geschikt en stabiel is.   

Shutters zijn leverbaar op maat.  Ze passen op elk type raam in iedere raamvorm en specifiek op ramen met speciale vormen, dakramen, draai-kiepramen, in een kastenwand of als room divider. Met een vouwrailsysteem zijn ze zeer geschikt voor grote raampartijen, schuifpuien en openslaande deuren.  Deze shutters zijn standaard handmatig naar één kant te verschuiven.  U kunt ook kiezen voor het free-fold systeem en beslist u zelf naar welke kant u de shutters verschuift. De shutters met schuifrail bestaan uit losse panelen.  De panelen van de shutters kunt u achter elkaar verschuiven, waardoor het ene paneel achter het andere paneel verdwijnt.  

Shutters zijn leverbaar in verschillende afmetingen.  Smalle lamellen zorgen voor een klassieke uitstraling, terwijl bredere lamellen een modernere look geven. Bovendien bepaal je met de lamelbreedte de lichtinval. Hoe breder de lamel, hoe beter de lichtinval.

De lamellen zijn aan elkaar verbonden met een tiltstok of bedieningslat ; wordt vaak gebruikt in een klassiek interieur.  De clear view uitvoering is een gestileerde vorm van shutters, waarbij je de minimalistische uitstraling in je interieur bewaart.  Met openstaande luiken heb je 100 % lichtinval en is het gemakkelijk om het raam te openen of te poetsen.  Verborgen scharnieren zorgen voor een strakkere uitstraling en de shutterpanelen sluiten mooi aan op de montagebalken.

OPENINGSUREN