Plisségordijn

Plisségordijn

Plisségordijnen zijn in 20 en 32 mm plooi leverbaar.

Ze zijn uitstekend geschikt voor diverse afwijkende raamvormen.  Met verschillende soorten lichtdoorlatende stoffen om uit te kiezen, kunt u precies bepalen hoeveel licht en privacy u wilt.  Met een gecombineerde uitvoering kunt u zelfs een doorschijnende en verduisterende stof samenbrengen, of toepassen in uw badkamer.  Naast blackout zijn er ook inbetween en transparante linnenlook kwaliteiten.

Een prachtige keuze in weefsels en kleuren maakt het mogelijk verschillende effecten te creëeren die bij u stijl passen.  Speciale behandeling van de stoffen biedt extra bescherming tegen de inwerking van zonlicht (Topar Plus), vuil, vocht en insecten (Dustblock) en zorgt zelfs voor een anti-bacteriële werking (Sanaplus).  De gemetalliseerde weefsels zijn bekleed met een dunne laag aluminium die uw gordijn omvormen tot een heuse zonwering, waardoor u de temperatuur in huis kan regelen.            

Ze kunnen op verschillende manieren worden geopend: kies de optie Top Down en Bottom Up om de raambekleding naar wens omhoog of omlaag te bewegen.  Dakramen, serres, badkamers en ramen aan de straatkant zijn bijvoorbeeld plaatsen waar plisségordijnen kunnen helpen om nog meer van uw huis te genieten.   

OPENINGSUREN